Italok

Különleges, egyedi ízek a poharadban is!

Nem csak az ételek, az italok összeállítására is nagy hangsúlyt fektettünk. A szokásos éttermi kínálaton túl, igazi különlegességek is helyet kapnak nálunk.

Borlapunkon a környék kiváló borászainak legjobb termékei közül választhatsz. Úgy válogattuk össze, hogy igazi harmóniát alkossanak À la carte ételeinkkel.

Ha különleges italokra vágysz, tekintsd meg Whisky, Gin és Rum kínálatunkat. Valódi ritkaságokat is találsz benne!

Folyton megújuló kávé és bárkoktél ajánlatunkat az aktuális szezonhoz igazítjuk!

Tekintsd meg ajánlatainkat!

Büszkeségünk a kávé...

A Depresso saját blendjeit a méltán híres 42Coffee Roastery álmodta meg számunkra és számotokra! Specialty grade farmszelektált arabica házasítások, egyet azok számára akik tisztán szeretik az espressoikat fogyasztani; a Black: natural yellow bourbon a brazil Fazenda Zaroca farmról és egy mosott red bourbon az El Ciprestől El Salvadorból. Testes, édes, nem savanyú, nem keserű, ballanszos, kerek, finom és még sorohatnánk!

A tejes italok kedvelőinek pedig a White blendünk fele a fent említett El Cipres, mellé egy sziporkázó rwandai csoda a Karambi feldolgozó állomásról; legyen az egy patent flatwhite, egy könnyű cappuccino vagy egy kis desszert cortado, mind édes folyékony napi jutalom magunknak és asztaltársaságunknak, hibázni egyikkel sem lehet!

Foglalj asztalt

Ha érkezés előtt 5 órán belül foglalnál asztalt kérj telefonos megerősítést, mert anélkül nem tudjuk garantálni a szabad asztalt!